Riistamarinadi

2dl öljyä
¾ dl punaviiniä
muutama murskattu katajanmarja
pari laakerinlehteä
1 sipuli ohuina viipaleina
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
1 ½ tl hienoa suolaa per kilo lihaa

Kaada marinadi lihan mukaan muovipussiin. Purista pussista ilmat pois, jotta marinadi maustaa lihan tasaisesti joka puolelta. Anna lihan marinoitua jääkaapissa 1 vrk ja vielä 3-4 tuntia huoneen lämmössä ennen paistoa. (Pakastetun paistin voi marinoida heti, kun pinta on pehmennyt)

Voit maustaa tällä marinadilla hirven, poron, peuran, jäniksen, sorsan tai myös pihvikarjan lihaa. Riittävä aika on 1 vrk jääkaapissa, isoilla paisteilla jopa 2-3 vrk.

Tulosta sivu   |   Kerro kaverille

© Reinin liha 2003