Täytetty hanhi

1 kokonainen hanhi
(sulata 2-3 vrk jääkaapissa)
suolaa ja mustapippuria
1 sitruuna

Täyte:

1 l paahdettuja leipäkuutioita
5 rkl voisulaa
2 dl paistettuja herkkusieniä
ripaus pippuria ja muskottipähkinää
1 dl persiljasilppua 
1 dl ruohosipulisilppua

Hiero lintu kauttaaltaan sitruunanpuolikkaalla ja puserra mehua myös sisäpuolelle. Mausta lintu suolalla ja pippurilla sekä päältä että sisältä. Sekoita täyteaineet ja täytä hanhi. Sido koivet puuvillalangalla tiiviisti, ettei täyte valu ulos paiston aikana. Paista hanhea 150 C asteen lämmössä ilman paistopussia rintapuoli ylöspäin noin 3-4 tuntia. Paiston alussa voi uunipannulle kertyä rasvaa, joka on hyvä poistaa välillä.

Tulosta sivu   |   Kerro kaverille

© Reinin liha 2003