Kania punaviinissä (4:lle) Keittiömestari Nicola Tandan tapaan

1 kani paloiteltuna 8-10 osaan
3-4 rkl oliiviöljyä
Suolaa ja mustapippuria
1 hienonnettu sipuli
1 lehtisellerin varsi viipaleina
2 tl hienonnettua tuoretta rosmariinia
1 tl hienonnettua tuoretta timjamia
1 laakerinlehti
2 dl punaviiniä
2 rkl kaprista
60 g mustia kivellisiä oliiveja

Kuumenna oliiviöljy padassa. Paista kanipalat kauniin ruskeiksi, noin 10 min. ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sipuli, selleri, rosmariini, timjami ja laakerinlehti. Jatka paistamista välillä sekoittaen noin 5 min.

Lisää viini ja jatka kypsentämistä miedolla lämmöllä ½ tuntia.

Lisää kaprikset ja oliivit ja kypsennä vielä n. 15 minuuttia tai kunnes liha tuntuu pehmeältä.

Tulosta sivu   |   Kerro kaverille

© Reinin liha 2003