Täytetty Possun yrttifile (6:lle) Keittiömestari Nicola Tandan tapaan

1 kg viljapossun ulkofilettä palana
2 rkl tuoretta hienonnettua salaattitimjamia
1 rkl tuoretta hienonnettua lehtipersiljaa
6 viipaletta lämminsavukylkeä
suolaa ja mustapippuria
valkoviiniä valeluun

Laita file leikkuulaudalle kalvopuoli alaspäin. Viillä pituussuunnassa file keskeltä auki, jätä noin 1 cm pohjaan väliä. Viillä sitten samalla tavalla file auki sekä oikealta että vasemmalta puolelta. File on nyt suorakaiteen muotoinen litteä levy. Mausta liha suolalla ja pippurilla. Levitä timjami ja lehtipersilja tasaisesti päälle. Lado savukylkiviipaleet poikittain (viiltojen vastaisesti) päälle. Ylimenevät osat voit taivuttaa kahtia. Rullaa liha tiiviisti takaisin alkuperäiseen muotoonsa, kuin kääretorttua rullaten. Sido liha tiukasti puuvillalangalla 2 cm välein. Paista filettä rasvapuoli ylöspäin uunivuoassa 200 C noin tunti. Paiston aikana voit pirskotella pinnalle valkoviiniä.okaan limittäin ja kypsennä 175 C asteisessa uunissa noin 30-40 min tai kunnes liha tuntuu pehmeältä.

Tulosta sivu   |   Kerro kaverille

© Reinin liha 2003