Saltimbocca alla Romana

Vasikan ulkofilettä 50-75 g (2-3 per ruokailija)
Tuoretta salviaa
Parmankinkkua
Mustapippuria
Vehnäjauhoa
Voita
Valkoviiniä

Mausta ohueksi nuijitut fileet pippurilla ja asettele pari salvian lehteä joka viipaleelle. Paina 1 parmankinkkuviipale tiiviisti päälle ja taivuta ylimenevä osa fileen toiselle puolelle. Jauhota leikkeet molemmin puolin. Kuumenna voi pannulla ja anna sen kiehahtaa keskilämmöllä. Paista leikkeet kinkkupuoli ensin alaspäin pari minuuttia per puoli kullanvärisiksi. Voi ei saa ruskistua, jotta kastike saa kauniin värin. Kun leikkeet ovat paistuneet, kaada reilu loraus viiniä pannun laitoja myöten ja ravista pannua niin, että neste saostuu. Tarjoile heti.

Tulosta sivu   |   Kerro kaverille

© Reinin liha 2003